Sommerhusudlejning sætter rekord

sommerhusSommerhusudlejerne kan melde om endnu et rekordår, og en af årsagerne kan være, at frygten for terror sender folk i sommerhus, skriver dr.dk.

Direktør Kaj Frederiksen fra Sol og Strand fortæller, at der blev sat rekord i antal udlejede uger både i 2014 og 2015, og med en rekord i år ligner det et regulært hattrick.

Sol og Strand kan notere 8% flere udlejninger, og fra Novasol og DanSommer kan kontorleder Karen Hansen melde om en stigning på 12%. Hun forventer, at næste år bliver endnu bedre.

”Forudbestillingerne til 2017 strømmer ind og ligger 33% over, når vi sammenligner med samme tid sidste år”, siger hun og fortæller, at man i år kunne udleje meget mere i højsæsonen, hvis bare husene var der.

Tyskerne har sat sig på broderparten af sommerhusene. De udgør 65% af lejerne i de danske sommerhuse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.