Sommerrekord i CPH

cph2.575.957 passagerer benyttede Københavns Lufthavn i august, hvilket var en stigning på 5,5% i forhold til august sidste år.

Hele sommeren 2015 blev den travleste nogensinde i lufthavnens historie med flere end 7,8 millioner passagerer i de tre sommermåneder. Desuden var der flere udenlandske turister som fløj til København end nogensinde,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

I alt 7.833.176 passagerer benyttede lufthavnen i de tre sommermåneder, hvilket var næsten 275.000 flere end i fjor. Det svarer til en stigning på 3,6%.

Antallet af europæiske rejsende steg med 6,6% i august. Den interkontinentale trafik steg med 1,2%, transfer med 1,8%, mens indenrigs faldt med godt 1.500 rejsende svarende til 1,2%. År til dato er passagertallet steget med 1,5%.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.