Sommerrute fra Bordeaux til København

Air France åbner til sommer en direkte rute mellem Bordeaux og Københavns Lufthavn. Ruten flyves kun i perioden fra den 24. juli til den 3. september, men med fire ugentlige flyvninger.

Ruten er planlagt til mandag, onsdag, fredag og lørdag, hvor der bliver ankomst i København klokken 13.45 og afgang igen mod Bordeaux klokken 14.40. Flytypen bliver en Airbus A319 med plads til 142 passagerer, skriver cphtraveller.dk.

I en kommentar siger pressechef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested, at den nye rute med Air France passer godt med de tendenser der ses i øjeblikket, hvor der er stigende efterspørgsel mellem Frankrig og Danmark i begge retninger.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.