Sommerudsalg hos Ryanair

I øjeblikket er det muligt at rejse fra Billund til Ryanairs mange destinationer til priser, der begynder ved 138 kr. for en enkeltbillet, oplyser Billund Lufthavn.

 

Ønsker man at rejse i perioden 1. september 2008 – 31. marts 2009 yder selskabet på toppen af sine i forvejen lave priser op til 400 kr. i rabat pr. billet. 

Fra den 24. september åbner Ryanair en ny flyrute mellem Billund og Edinburgh. Den nye rute har et årligt  potentiale på 40.000 passagerer og bringer det samlede antal Ryanair-passagerer til og fra Billund op i nærheden af 600.000 om året. Ryanair "fejrer" den nye rute med at tilbyde billetter til ruten fra 80 kr.

Indtil 26. oktober ?yver Ryanair fra Billund til følgende byer: Alicante, Valencia, Barcelona-Girona, Madrid, Milano-Bergamo, Pisa, Dublin, London-Stansted, Birmingham.  

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.