Spar penge på USA-rejsen

Foto: FDM travel

Foto: FDM travel

Beregninger fra FDM travel viser, at man med afrejse i juli kan spare mellem 2.500 og 3.000 kroner pr. billet, hvis man booker tidligt.

”Juli er en af de måneder, hvor vi sender flest danskere til USA, og der er ingen tvivl om, at bestiller man sin flybillet i god tid, kan man spare rigtig mange penge. En familie på fire, kan spare over 10.000 kroner. Der kan selvfølgelig være nogle særlige USA-kampagner op til sommerferien med billige flypriser, men generelt er der store besparelser at hente ved at booke tidligt”, siger adm. direktør i FDM travel, Jan Lockhart.

”Er man ude i god tid er der også større chance for, at man kan rejse på præcis de dage, man ønsker og få netop de hoteller, man har udset sig. Planlægger man besøg i en af USAs nationalparker, er det en særlig god idé at booke hotel i god tid. De populære hoteller inde i parkerne bliver udsolgt som nogle af de første, og der er stor efterspørgsel på hoteller lidt uden for parkerne i sæsonen.”

FDM travel sendte sidste år 22.000 danskere til USA.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.