Spies åbner endnu en Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Cyprus

Suiter med direkte adgang til egen swimmingpool bliver stadig mere populære. På Ocean Beach Club på Cypern, prioriteres egen pool højt.

Til sommer åbner Spies sin tredje Ocean Beach Club. Det sker på Cypern med strandene Sandy Bay og Nissi Beach på hver side af hotellet.

Ocean Beach Club er et mere luksuriøst koncepthotel for den moderne familie og bygger på samme grundidé som Sunwing Family Resorts, hvor målet er at skabe det perfekte feriehotel for børnefamilier. Spies har et OBC på Kreta og et på Gran Canaria.

Ocean Beach Club på Cypern har 96 suiter, som kombinerer skandinavisk design med kultur og middelhavsklima. Man kommer næppe til at bo bedre, når man rejser med familien”, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

For de yngre gæster tilbydes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge. Livet på Ocean Beach Club – Cypern er roligt og centreret omkring hotellets pools, stranden og det herlige familieliv. Lollo & Bernie og deres venner i Mini Land arrangerer spændende aktiviteter flere gange om ugen.