Spies åbner endnu et voksenhotel

voksenferieDanskernes interesse for ferie på hoteller uden børn vokser eksplosivt. For fem år siden åbnede Spies sit første Sunprime Hotel og til vinter slår man dørene op til det 13. voksenhotel.

Allerede nu har rejsearrangøren booket 45% flere Sunprime-rejser til vinter end på samme tid i fjor. Hver tiende Spies-gæst vil holde børnefri ferie.

Spies nyeste skud på stammen er Sunprime Ananda Suites i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her råder man i forvejen over to voksenhoteller, nemlig Sunprime Riviera Beach i Playa del Cura og Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés – begge med en aldersgrænse på 16 år. Sunprime Ananda Suites er nyrenoveret og ligger perfekt tæt på både strand og shopping.

”Det er voksne i alle aldre, der tager Sunprime-konceptet til sig. Også helt unge, der normalt ville holde ferie i mere livlige omgivelser, men som på Sunprime får tid til at nyde hinanden og den afslappede stemning”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Suiterne er indrettet efter skandinavisk smag og krav til komfort. Der er gratis WiFi og Easy Travel, så gæsterne kan tjekke ind til hjemrejseflyet i hotellets reception.

De 13 Sunprime Hotels er fordelt med tre på Gran Canaria, tre i Tyrkiet, to på Mallorca samt et på henholdsvis Phuket, Tenerife, Rhodos, Kreta og Cypern.