Spies åbner for rejser til Sardinien

sardinien spies smeraldoTil sommer åbner Spies for pakkerejser med rutefly til Sardinien og to rejsemål, den romantiske by Alghero og Costa Smeralda, Smaragdkysten.

Alghero består af to dele; den gamle by og Lidoen. Den gamle by med ringmuren byder på små, trange gader og hyggelige restauranter, og lige uden for bykernen ligger Lidoen med stranden af samme navn.

På Costa Smeralda med hovedbyen Porto Cervo samles Europas jetsettere i sommermånederne for at shoppe i designerbutikkerne, bade ved de fine strande og slå sig løs på de eksklusive natklubber.

”Det kan anbefales at leje bil og udforske omgivelserne på egen hånd. Der er mange seværdigheder og historiske steder, men også fantastiske strande, hvor vandet er klarere end på de fleste andre rejsemål omkring Middelhavet”, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

Spies pakkerejser med rutefly fra København går direkte til Olbia med Norwegian på tirsdage i perioden fra den 23. juni til den 11. august. Man kan også rejse med Austrian Airlines via Wien i perioden fra den 4. april  til den 10. oktober.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.