Spies fejrer 60 år med transatlantisk cruise

00016297

I samarbejde med Thomas Cook Airlines og Costa Cruises tilbyder Spies 16 dages langt krydstogt fra Caribien til Middelhavet i marts næste år.

”Det er 60 år siden, at Simon Spies sendte de første 26 gæster på ferie på Mallorca og dermed startede Spies Rejser. Det fejres med et transatlantisk krydstogt med både caribiske og europæiske perler”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies og Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Det 16 dage lange togt starter på den caribiske ø Guadeloupe den 30. marts. Til Guadeloupe flyver man fra København med en Airbus 330 fra Thomas Cook Airlines.

Sejladsen gennemføres med Costa Favolosa, der har plads til 3.700 passagerer. Fra Guadeloupe går togtet til St. Lucia og Barbados, fulgt af seks dage på Atlanterhavet til Tenerife, hvorfra turen går til Gibraltar og slutdestinationen Marseille.

Flyet hjem letter fra Marseille den 14. april og flyver direkte til København.

Mere på: http://www.spies.dk/guadeloupe/krydstogt-over-atlanterhavet/krydstogt-fra-guadeloupe-til-marseille

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.