Spies gæster får hentet bagagen derhjemme

Dagen før Spies gæster skal flyve, kører en varevogn fra VALiZO til deres hjem i Storkøbenhavn, henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.

Dagen før Spies gæster skal flyve, kører en varevogn fra VALiZO til deres hjem i Storkøbenhavn, henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.

I disse dage har Spies premiere på et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer.

Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

”Spies og Thomas Cook Airlines har i flere år haft en lignende ordning på flere rejsemål. Her hedder servicen Easy Travel og tilbydes bl.a. på koncepthotellerne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Her kan gæsterne tjekke ind i hotellernes reception, aflevere deres bagage og få udleveret deres boardingkort”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det nye koncept tilbydes i samarbejde med Thomas Cook Airlines og selskabet VALiZO. Spies og VALiZO havde premiere på den nye hjemmeservice den 5. december på en flyvning fra København til Madeira.

”I første omgang tilbyder vi vores check-in-service for postnumrene 0-2990, men på længere sigt er det planen at folde konceptet ud over hele Sjælland, Lolland, Falster og Sydsverige. Bliver det den forventede succes, er vi klar til at udvide til det øvrige Skandinavien”, siger Christian Kurir fra VALiZO.

”For en familie med op til seks personer fra Hvidovre med bagage og klapvogn, kan vi tilbyde den nye service for totalt 395 kroner, og 495 kroner, hvis det er længere væk”, siger Christian Kurir.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.