Spies gæster flyver uden om strejker

oy-vkg

Seks af Thomas Cooks A321-fly var ikke ’født’ med avancerede radiosendere, men det har de fået nu. Fremover kan de flyve uden om strejkeramt fransk område.

Thomas Cook Airlines er så trætte af at skulle flyve omveje over bl.a. Tyskland til De Kanariske Øer, at man har investeret 2,3 millioner kroner i avanceret udstyr, som gør det muligt at flyve over Atlanten og dermed uden om fransk luftrum.

”Hver gang franske flyveledere strejker, har det hidtil kostet os ca. 300.000 kroner pr dag at flyve lange omveje. Det er slut nu med installationen af nye HF-radioer, der gør det muligt at flyve over Atlanterhavet med kortere flyvetider”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies og Thomas Cook Airlines.

Det nye udstyr gør det muligt at vælge flere flyruter på flyvninger fra Billund og Aalborg. Også flyvninger fra Nordnorge kan anvende de nye ruter. Fra de to danske lufthavne kan flytiden til de kanariske lufthavne mindskes med omkring 10 minutter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.