Spies klar med ekstrafly i skoleferien

*** Local Caption *** Image from Thomas Cook DE CMI24 transfered via project topp 400 quickwin 20141017.

Spies har allerede nu solgt 8.000 flere sommerrejser end på samme tid sidste år og indsætter derfor ekstrafly i skoleferien.

”Med et ekstrafly til Bulgarien kan op mod 1.000 flere komme sydpå. Til dato har vi solgt fire ud af 10 Bulgarien-rejser. Sideløbende undersøger vi muligheden for flere ekstrafly til f.eks. Mallorca, men her er det nærmest umuligt at opdrive gode hotelværelser”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Han har et godt råd til dem, der har mod på selv at sammensætte ferierejsen: ”Husk at få fat i et hotelværelse inden du køber flybilletter!”.

Ekstraflyet er et ”rigtigt” ekstrafly og ikke blot et fly, der er omdirigeret fra et andet rejsemål. Første afgang fra København til Burgas er den 28. juni og det sidste den 2. august.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.