Spies lægger op til lang og varm jul

spies juleferieHvis man drømmer om at rejse væk i jule- og nytårsdagene er det en god idé at tage fem feriedage omkring årsskiftet, hvilket giver 16 fridage i alt.

Spies har allerede solgt seks ud af 10 rejser med afrejse fra den 20. december og frem til årsskiftet. I denne periode vil selskabet sende ca. 6.000 på ferie – heraf de 75% til De kanariske Øer.

”Tendensen for hele vintersæsonen er klar: Rejsemål som De kanariske Øer, Punta Cana i Caribien og Mexico sælger bedre end sidste vinter – salget af rejser til Thailand og Egypten går lidt langsommere. Gran Canaria, Tenerife og specielt Fuerteventura har nydt godt af den nu overståede uro i Egypten”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Spies’ ”Top 5” over vinterens bedst sælgende rejsemål: 1. Gran Canaria, 2. Tenerife, 3. Madeira, 4. Phuket og 5. Fuerteventura.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.