Spies lancerer nyt rejsemål

I vinteren 2017-2018 åbner Spies Puerto Plata og rejsemålene Cabarete og Playa Dorada på Den Dominikanske Republiks nordkyst. Punta Cana og Bayahibe på øens sydside fortsætter.

”Jeg er meget begejstret for Den Dominikanske Republik, som ud over eksotiske strande byder på gode udflugtsmuligheder. Den Dominikanske Republik var pioner med All Inclusive-hoteller, som her har en meget høj standard”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Cabarete er en hyggelig badeby med en lidt bohemeagtig atmosfære, og en tre kilometer lang strand. Playa Dorada og nabobyen Costa Dorada er velorganiserede badebyer, hvor All Inclusive-hotellerne ligger som perler på en snor langs de lange, brede strande.

Spies flyver med Thomas Cook Airlines Scandinavia fra København hver anden uge direkte til Puerto Plata i perioden fra den 27. november 2017 til den 19. marts 2018.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.