Spies leverer Lego-klodser til thailandske skoler

Spies dukkede for nylig op ved tre skoler i området ved Khao Sok Nationalpark – med sig havde delegationen 80 kg. Lego-klodser til skolebørnene.

Khao Sok ligger ca. 200 kilometer fra Phuket og har bl.a. attraktionen Elephant Hills, hvor turister kan ride på elefanter, fodre dem og være med til at vaske dyrene.

Midt i junglen har Spies bygget et bibliotek ved stedets skole, og da Lego hørte om dette projekt, skænkede legetøjsgiganten i Billund 80 kilo legoklodser, skriver Vejle Amts Folkeblad.

De mange kasser med Lego-klodser blev forleden afleveret til tre skoler i området, hvor de nu indgår i undervisningen under mottoet ’leg og læring’. Gaven var ledsaget af personligt brev fra Legos ejer, Kjeld Kirk Kristiansen, til de fattige skolebørn.

”Siden vi startede dette hjælpeprojekt, har mange bakket op om det,” siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies. Han var selv med i Khao Sok for at aflevere de mange kasser med klodserne, som blev fragtet til Thailand af Spies’ flyselskab, Thomas Cook Airlines.

”Stedets skole og bibliotek betyder, at børnene får mulighed for at lære engelsk,” siger Torben Andersen og tilføjer, at Spies har skænket computere og bøger til skolen og biblioteket.

”Turismen i Thailand vokser voldsomt i disse år. Det betyder, at der også i årene fremover bliver mangel på unge, der kan hjælpe landets mange turister. Samtidig er det vigtigt, at børnene får lov til at gå i skole,” siger Torben Andersen.

Med på turen til Khao Sok var Kent Rausner, forrest til venstre på billedet. Han har boet på Phuket i 13 år og ejer to hoteller i henholdsvis Kata og Patong. Kent Rausner står bl.a. for en række af Spies’ udflugter på Phuket.