Spies luksusmad på charterrejsen

Passagererne hos Thomas Cook Airlines får i dag serveret f.eks. en frokostplatte med bl.a. karrysild, æg, flere slags pålæg og dessert – ledsaget af friske, varme boller og rugbrød fra bageriet Lagkagehuset.

 

Til vinter giver Spies flymaden en kokkehue eller to mere. Samtidig med at ferierejsen bestilles, kan gæsterne på økonomiklasse for 160 kr. opgradere deres mad til en af tre Royal-menuer, som også serveres for gæsterne på Thomas Cook Airlines’ business-klasse.

 

En fiskemenu vil bestå af bl.a. røget laks og torskefilet i hummersauce med svamperisotto og grøntsager, mens de kødglade kan få røget laks og tournedos i dijonsauce med flødekartofler og grøntsager. Alt – også en brunch-menu med bl.a. grønsagstærte, porrekartofler og ratatouille – ledsages af varme boller fra Lagkagehuset.

 

”Til alle menuer serveres dessert, der typisk består af diverse oste. For at kunne garantere kvaliteten tilbyder vi kun den opgraderede mad på afrejse fra de nordiske lufthavne,” siger kommunikationschef i Spies og Thomas Cook Airlines’, Torben Andersen.

Skrevet af redaktionen