Spies med business class til lavpris

thomas cook businessThomas Cook Airlines, bruger et trecifret millionbeløb på at udskifte interiøret i fem Airbus A330. Det første er klar 9. december og skal vinteren over bringe ca. 4.500 Spies-gæster til og fra Phuket.

De får nye, ergonomiske sæder med fire cm. ekstra benplads og 8,9 tommers touch-skærme i stoleryggen foran. På SunClass bliver der plads til 274 gæster, mens 49 får plads på RoyalClass i ekstra store læderstole med 15 cm. ekstra benplads og borde i armlænet.

RoyalClass er Spies svar på ruteflyenes business class eller premium economy. Her er drikkevarer inkluderet, der serveres en tre-retters menu med valg mellem to varme retter, morgenmad, gratis udvalg af video- og musikkanaler, aviser og ugeblade.

”Selv om service og komfort på RoyalClass kan konkurrere med de opgraderede pladser, ruteflyselskaberne tilbyder, koster det kun 2.195,- ekstra at sidde forrest i flyet til og fra København til Phuket. 24. februar kan man købe en returbillet på RoyalClass for under 9.600 kr. – samme dag koster en tilsvarende billet hos et ruteflyselskab over 7.000 kr. mere”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.