Spies med business class til lavpris

thomas cook businessThomas Cook Airlines, bruger et trecifret millionbeløb på at udskifte interiøret i fem Airbus A330. Det første er klar 9. december og skal vinteren over bringe ca. 4.500 Spies-gæster til og fra Phuket.

De får nye, ergonomiske sæder med fire cm. ekstra benplads og 8,9 tommers touch-skærme i stoleryggen foran. På SunClass bliver der plads til 274 gæster, mens 49 får plads på RoyalClass i ekstra store læderstole med 15 cm. ekstra benplads og borde i armlænet.

RoyalClass er Spies svar på ruteflyenes business class eller premium economy. Her er drikkevarer inkluderet, der serveres en tre-retters menu med valg mellem to varme retter, morgenmad, gratis udvalg af video- og musikkanaler, aviser og ugeblade.

”Selv om service og komfort på RoyalClass kan konkurrere med de opgraderede pladser, ruteflyselskaberne tilbyder, koster det kun 2.195,- ekstra at sidde forrest i flyet til og fra København til Phuket. 24. februar kan man købe en returbillet på RoyalClass for under 9.600 kr. – samme dag koster en tilsvarende billet hos et ruteflyselskab over 7.000 kr. mere”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.