Spies med nyt rejsemål i Thailand

cape-kudu-pool-villaSpies har fundet et stille og roligt alternativ til Phuket. Det er Koh Yao Noi, en af de største øer i Phang Nga-provinsen mellem Phuket og Krabi og kendt for sine kalkstensformationer og hvide strande. 

”Selv om øen Koh Yao Noi er ret stor, er turismen begrænset. Her er ingen store veje og blot et fåtal hoteller. Øen er smuk og perfekt til for eksempel en bryllupsrejse, hvor man kan snorkle, bade, dykke, læse eller bare nyde livet i en liggestol”, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

Her tilbyder Spies det nybyggede boutiquehotel Cape Kudu Hotel direkte ved havet på øens østlige side. Hotellet er omgivet af regnskov i gåafstand til stranden Pa Sai Beach. Hotellet har et poolområde og restaurant med både traditionelle og moderne retter. Man bor på dobbeltværelser med havudsigt, eller i villa med egen pool.

Man flyver til Phuket, og herfra er der transfer til Koh Yao Noi med bus og båd.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.