Spies ser stigende efterspørgsel efter træningsrejser med ferie eller en ferierejse med træning, det bestemmer gæsten selv. Pressefoto: Spies.

Spies sender stadig flere på træningsrejser

Spies ser stor efterspørgsel på sports- og træningsrejser. Flere er udsolgt i dette efterår, og der er planlagt 35 med plads til 4.000 deltagere næste år. Navnlig cykel- og yogarejser er efterspurgte.

Sportsinteresserede skal ikke kun rejse til for eksempel Club La Santa på Lanzarote eller med Apollo Rejser til Playitas Resort på Fuerteventura. Spies vil også have sin bid af dette marked.

Derfor sætter Danmarks største rejsebureau ny yderligere turbo på træningsrejser med fokus på bevægelse og rejseoplevelser. Der er stor efterspørgsel på træningsrejser, specielt yogarejser. Og nu øger Spies sortimentet med 35 træningsrejser til flere af sine europæiske rejsemål i første halvdel af 2022, de fleste med instruktør. Det bliver den største satsning på sports- og træningsrejser for rejsebureauet, oplyses det.

Op mod 4.000 danskere regner Spies med at sende på sports- og træningsrejser i 2022, enten i private grupper eller som en del af nye træningsfællesskaber. Cykel- og yogarejser ligger i front og tegner sig for cirka 85 procent af alle træningsrejser indtil videre. Men også tennis-, padel- og vandreferier ventes at blive populære til næste år.

Padel bliver stadig mere efterspurgt
Spies’ kommunikationschef, Sofie Folden Lund, siger i en pressemeddelelse: ”Den stigning, vi har set i Danmark i en del år indenfor især cykling og yoga, slår stærkt igennem i danskernes rejseønsker. Men også nye sportsgrene som padeltennis – og ikke mindst vandreture, der er blevet populært under coronakrisen – vinder frem. Det vil vi imødekomme med en bred vifte af træningsstilbud og skræddersyede sportsrejser.”

Spies øger udover træningsrejser, også udbuddet af hoteller med sportsfaciliteter. Næste år vil Spies-gæster kunne vælge imellem 29 træningshoteller, hvor man som gæst selv vælger, om man er på træningsrejse med ferie eller en ferierejse med træning.

33 Spies-fly fra Danmark i efterårsferien
Til den kommende efterårsferie forventer Spies i øvrigt at sende over 8.000 gæster på 33 flyvninger fra Billund, Bornholm, København, Aalborg og Aarhus til navnlig fem rejsemål.

Af de 33 efterårsafgange med Sunclass fra Danmark, skal ti til Gran Canaria, mens de øvrige største destinationer er Kreta, Rhodos, Cypern og Tenerife.

Spies håber fra midten af december at sende et Sunclass-fly til Phuket hver anden uge. Omvendt dropper Spies sit afrikanske rejsemål Gambia den kommende vinter.

Sidste måned sagde Spies’ produktchef, Carlos Cebrian, til STANDBY.DK, at man allerede havde solgt over 12.000 rejser til næste sommer.

Relaterede artikler:

33 Spies-fly fra Danmark i efterårsferien

Spies ansætter rejseglad kommunikationschef

”Mange opsagte vil gerne tilbage til rejsebranchen”