Spies udvider fra provinslufthavne

Lufthavnene i København, Billund og Aalborg har ikke længere patent på charterrejser. Spies har valgt at blive landsdækkende og starter flyvninger fra Aarhus Lufthavn og udvider antallet af rejsemål fra Odense og Bornholm i sommeren 2013.

”Flere vil flyve på ferie fra den lokale lufthavn. Et eksempel er lufthavnen i Odense. Herfra havde vi i sommeren 2011 seks højsæsonfly med plads til ca. 1.100 til Tyrkiet. Næste sommer udvider vi antallet af gæster til ca. 1.800 og antallet af afgange til 12 – seks gange til Varna i Bulgarien og seks til Antalya i Tyrkiet”, fortæller direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Selskabet starter flyvningerne fra Odense den 24. juni til Bulgarien med Malmö Aviation, der har plads til 98 gæster pr. afgang.

”Åbenbart er rejelysten størst hos de fynske kvinder. I den forløbne sommer var 46% af vores gæster kvinder, mens mændene kun udgjorde 39%. Resten – 15% – var børn under 12 år”, siger Jan Vendelbo.

Spies vil også flyve fra Aarhus Lufthavn i sommeren 2013. Her bliver rejsemålene Mallorca, Antalya og Bodrum.

Spies bad bornholmerne stemme om, hvor de helst vil hen med ekstrafly til næste sommer. Valget faldt på Kreta og Kos. Listen over Spies’ bornholmske rejsemål i 2013 er Mallorca, Antalya, Chania og Kos.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.