Sprængstof fundet i russisk flyvrag

metrojet-a321-courtesy-metrojetDen russiske efterretningstjeneste FSB oplyser nu, at der er fundet sprængstof i flyets vragrester, og Ruslands præsident, Vladimir Putin, udlover en gigantdusør for oplysninger, der fører til opklaring.

Det russiske fly styrtede ned over Sinai-halvøen den 31. oktober og samtlige 224 personer ombord blev dræbt. Det har fået Putin til at udlove en dusør på 50 millioner dollars til den eller dem, som kommer med oplysninger, der kan føre til opklaringen, skriver britisk SkyNews ifølge bt.dk på sin hjemmeside. Putin har i samme anledning beordret en speciel FSB-undersøgelse i forbindelse med flystyrtet.

Det forlyder, at de egyptiske myndigheder har anholdt to, som arbejdede i Sharm el Sheikh-lufthavnen. De er mistænkt for at hjælpe dem, som plantede bomben ombord på flyet.

Flyet, en Airbus A321 fra flyselskabet Metrojet, styrtede i Sinai-ørkenen kort efter, det var lettet fra lufthavnen i den kendte ferieby.

Efter styrtet har flere udenlandske efterretningstjenester påpeget, at der sandsynligvis var tale om et terrorangreb.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.