Sri Lanka atter på charterverdenskortet

”Vi glæder os over, at kunne tilbyde vores kunder Sri Lanka igen. Det er et fantastisk land, der opfylder alle drømmene om eksotiske ferier. Samtidig er det godt at have et supplement til det storpopulære Thailand”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Chartertrafikken til Sri Lanka har været stoppet en årrække på grund af voldsom uro i den nordlige del af landet, men nu er der igen fred. Spies genoptager charterflyvningerne den 30. november fra København, og derefter flyves der hver tirsdag aften frem til den 29. marts 2011.

 

Star Tour flyver til Sri Lanka hver uge fra november 2010 til april 2011. Rejserne er til salg fra 28. januar og der bydes på 15 hoteller på Sydvestkysten, fra Ngombo nord for Colombo til Hikkaduwa i Syd – alle direkte på stranden. En ferie på Sri Lanka kommer til at koste omtrent det samme som til Thailand.

 

Spies har en medarbejder på Sri Lanka for at tegne kontrakter med hoteller. De første er i hus med hoteller direkte på stranden i Negombo nord for Colombo. De øvrige hoteller ligger på de store strande syd for hovedstaden.

 

”Det var pastor Eilif Krogager, der i 1969 ’opdagede’ daværende Ceylon som charterrejsemål. Siden har tusinder af danskere besøgt den store ø. De første ankom i ’præstens Caraveller’, til vinter skal flyves med et andet fransk fly, en moderne Airbus”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

 

”Mens uroen har holdt skandinaverne væk, er tyskere og englændere fortsat med at holde ferie på øen. Derfor er det et velfungerende rejsemål, som danskerne kan glæde sig til at komme tilbage til, siger Torben Andersen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.