Sri Lanka atter på charterverdenskortet

”Vi glæder os over, at kunne tilbyde vores kunder Sri Lanka igen. Det er et fantastisk land, der opfylder alle drømmene om eksotiske ferier. Samtidig er det godt at have et supplement til det storpopulære Thailand”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Chartertrafikken til Sri Lanka har været stoppet en årrække på grund af voldsom uro i den nordlige del af landet, men nu er der igen fred. Spies genoptager charterflyvningerne den 30. november fra København, og derefter flyves der hver tirsdag aften frem til den 29. marts 2011.

 

Star Tour flyver til Sri Lanka hver uge fra november 2010 til april 2011. Rejserne er til salg fra 28. januar og der bydes på 15 hoteller på Sydvestkysten, fra Ngombo nord for Colombo til Hikkaduwa i Syd – alle direkte på stranden. En ferie på Sri Lanka kommer til at koste omtrent det samme som til Thailand.

 

Spies har en medarbejder på Sri Lanka for at tegne kontrakter med hoteller. De første er i hus med hoteller direkte på stranden i Negombo nord for Colombo. De øvrige hoteller ligger på de store strande syd for hovedstaden.

 

”Det var pastor Eilif Krogager, der i 1969 ’opdagede’ daværende Ceylon som charterrejsemål. Siden har tusinder af danskere besøgt den store ø. De første ankom i ’præstens Caraveller’, til vinter skal flyves med et andet fransk fly, en moderne Airbus”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

 

”Mens uroen har holdt skandinaverne væk, er tyskere og englændere fortsat med at holde ferie på øen. Derfor er det et velfungerende rejsemål, som danskerne kan glæde sig til at komme tilbage til, siger Torben Andersen.

Skrevet af Flemming Juul