Stærkt nyt show i Cirkusbygningen

Cirkusbygningen havde onsdag aften rød løber-premiere på sit nye Revival-show. De 550 inviterede gæster talte blandt andre politikeren Pia Kjærsgaard, musikeren Sys Bjerre og tv-kendte Bubber (Niels Christian Meyer, red).

 

Wallmans danske direktør, Dorthe Fryd Ekelin, bød gæsterne velkommen ved indgangen – og sagde i sin tale fra scenen, at 85.000 gæster sidste år besøgte den 126 år gamle bygning – når konference- og eventgæster medregnes. Samlet generede Wallmans sidste år 7.000 hotelovernatninger i hovedstaden, sagde hun.

 

Det nye dinnershow byder på meget, underholdningen er af høj kvalitet, men kan virke langt med sine mange pauser. Under de fire timer får gæsterne serveret en god 4-retters menu. Men det er samlet et show, f.eks. incomingbureauer kan sælge til udenlandske gæster, bl.a. fordi det kun gennemføres på engelsk.

 

PR- og marketingdirektør for Wallmans i Danmark, Casper Engmark, sagde for nylig til takeoff.dk:

”Vi har de seneste år tredoblet vores salg via rejsebranchen. Sidste sæson leverede branchen omkring 10.000 af de 72.000 gæster, der var i Cirkusbygningen for at se et af vores shows – en stigning på 20 pct.”

 

Wallmans har dinnershow fra september til juni. Der er 30 ansatte hele året samt 150 i show-sæsonen. De 150 er alt fra kokke, tjenere, opvaskere, teknikere, vagter og de 14 artister. Indtil for nogle år siden var der lige over 20 artister, men for at styrke økonomien blev der skåret på bl.a. den konto.

 

Det har medvirket til, at overskudsgraden i Cirkusbygningen er steget 150 pct. og i sidste regnskabsår endte på fem mio. kr. ud af en omsætning på 75 mio. kr. Billetter til dinnershowet koster fra ca. 500 til lidt over 1.000 kr.

 

Den svenske underholdningskoncern kan næste år fejre sine første ti år i Cirkusbygningen, som Wallmans købte for et par år siden af Københavns Kommune.

 

Cirkusbygningen kan på dage uden shows lejes via Wallmans konference- og eventafdeling; bygningen indeholder også den mindre Buddha Lounge med plads til 120 spisende gæster.

Skrevet af Henrik Baumgarten