STA i samarbejde med Australiarejser

Gennem partnerskabet kan rejsende i Norge og Danmark drage nytte af STA Travels fordele med den globale dækning.

STA Travel, er verdens største rejsebureau for studenter og unge og får gennem partnerskabet et større marked i Skandinavien, og kan tilbyde eksklusive produkter og konkurrencedygtige priser på flyrejser.  STA Travels aftale med et stort antal flyselskaber indebærer også, at kunder i Danmark og Norge kan skræddersy jorden rundt-rejser til mere fordelagtige priser end hos noget andet rejsebureau eller rejsearrangør i Skandinavien.

”Australiarejser er et selskab med god økonomi og en enkel organisationsstruktur. Vi ser med spænding frem til samarbejdet og føler os overbeviste om, at det bliver en succés på det skandinaviske marked, siger Fredrik Romero, Sverigechef på STA Travel.

STA Travel er en global rejsespecialist med over 30 års erfaring i at give unge råd med rejser og eventyr i udlandet. Selskabet tilbyder fly, overnatning, eventyr og ekspeditioner i 90 lande og har hvert år over seks millioner passagerer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.