Stadig flere danske campister

Ved årsskiftet var der knap 143.000 indregistrerede campingvogne i Danmark og ifølge formanden for Camping Branchen, Lisbeth Rasmussen, er der meget, som tyder på, at udviklingen fortsætter og oven i købet bliver forstærket.

 

”Ifølge Danmarks Statistik er der i årets første fire måneder nyregistreret knap 1.100 vogne, men jeg ved, at der rent faktisk er solgt flere. Flere danskere vælger nemlig at have vognen stående fast på en campingplads i stedet for at investere i sommerhus. De behøver ikke at indregistrere vognene med mindre, de skal ud at køre”, siger hun.

 

En af de økonomiske faktorer, man nu mærker i campingbranchen, er udbetalingen af efterlønspenge. Ifølge Lisbeth Rasmussen fortæller kunderne ofte, at det netop er efterlønnen, der skal investeres.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.