Star Clippers udvider flåden

Star_Clippers-250x157Sejlskibsspecialisten Star Clippers er gået i gang med bygning af et fjerde skib af fuldriggertypen. Det er første nybygning siden Royal Clipper i juli 2000.

Det nye fartøj bliver det største i flåden og skal søsættes i anden halvdel af 2017. Det får plads til 300 passagerer under de 6.350 kvadratmeter sejl. Skibet beskrives som en femmastet fuldrigget bark.

Mens selskabets flagskib Royal Clipper er inspireret af det legendariske tyske sejlskib Preussen, bliver det nye skib en næsten-kopi af det endnu mere dramatiske France II, der blev bygget i 1911 og var den største fuldrigger i verden.

Mikael Krafft, stifter og ejer af Star Clippers: ”Bygningen af kopien af France II er opfyldelsen af en mangeårig drøm. Riggen bliver mage til France II og dimensionerne stort set de samme, men der er naturligvis en række ændringer, som bringer skibet op på moderne tiders niveau. Det gælder for eksempel tre pools, hvoraf det ene sender dagslyset ned i skibets store spisesalon”.

Der indrettes en række forskellige kabiner – heraf 34 suiter med balkon og fire luksuriøse ’owner’s cabins’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.