Star Tour halverer på Egypten og Tunesien

Den seneste tids uro i Nordafrika får ikke danskere til i stor stil at droppe påskeferien til de populære destinationer ved Rødehavet eller sommerferien til Tunesien. I hvert fald ikke, hvis man spørger hos charterbureauet Apollo.

 

”Vi har fremrykket vores sommerprogram på Egypten for at tilgodese de mange danskere, der gerne vil på ferie til Rødehavskysten. Vi oplever fortsat stor efterspørgsel, selv om den ikke er lige så stor som sidste år. Men påskerejserne til Egypten er allerede udsolgt,” siger Rikke Koks Andreassen, PR-chef i Apollo, til Stand By.

 

Apollo starter med rejser til Hurghada igen lige før påske, og har som en nyhed også Sharm el Sheikh på sommerprogrammet. Dog først fra juni – og med rejser fra både Billund og København. Tunesien er også på programmet som sædvanlig, og heller ikke her oplever Apollo faldende efterspørgsel.

 

Hos Star Tour er billedet lidt anderledes. Selskabet har således valgt at halvere udbuddet af rejser til Egypten og Tunesien i sommerprogrammet i lyset af urolighederne i Nordafrika.

 

”Efterspørgslen er faldet som følge af begivenhederne i regionen, og derfor har vi valgt at halvere på begge destinationer i forhold til sidste sommer. Selv om situationen nu er under kontrol i både Egypten og Tunesien, er en del kunder fortsat usikre og foretrækker andre rejsemål,” siger salgsdirektør Stig Elling, Star Tour, til Stand By.

 

Selskabet opruster derfor til en række andre destinationer og sætter i sommerprogrammet ekstrafly ind til blandt andet Grækenland, Tyrkiet og Mallorca.

 

Skrevet af Jan Aagaard