Stor hotelplan udsættes

Hotelprojektet udarbejdet af Friis og Moltke skulle stå klar med sine 10.000 kvadratmeter i 2010, men nu oplyser adm. direktør Poul Anker Lübker at byggeriet er udskudt, skriver jp.dk. Han forklarer udskydelsen med, at man vil vente og vurdere udviklingen af den økonomiske situation, inden man sætter arbejdet i gang.

 I en fondsbørsmeddelelse orienterede Lübker Golf A/S om, at den adm. direktør for det nye driftsselskab Lübker Golf Resort A/S, Tomas Balisager, er fratrådt efter kun ca. 10 måneder og at Poul Anker Lübker har overtaget posten.

Poul Anker Lübker, idémand til golfcentret, afviser, at direktørens fratræden er et tegn på, utilfredsstillende drift, men at han gerne selv vil tættere på driften i den kommende fase.

Med i projektet er omkring 450 helårsferieboliger langs banen. Ifølge Poul Anker Lübker er flere end 300 af boligerne solgt.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.