Stor interesse for Tobago

tobagoGæster på Fisketorvet i København og i Bruun’s Galleri i Aarhus, er de seneste dage blevet mødt af et lille stykke Caribien.

Det er en delegation fra Tobago med dansere, sangere, musikere og repræsentanter for hoteller og turistorganisationer der har besøgt Danmark og sørget for underholdning, smagsprøver, konkurrencer og brochurer fra den lille caribiske ø, der er på størrelse med Bornholm.

Både på Fisketorvet og i Bruun’s Galleri, havde delegationen travlt med at svare på spørgsmål om alt fra dyreliv til golfrejser og vandsport, mens de bød på lækker rom fra Tobago, og havde en rejse på højkant til de gæster, der ville teste deres paratviden om øen.

Også gæsterne i Sandvika Storcenter vest for Oslo og de rejsende på Stockholm Centralstation kunne møde Tobago, og også her var der stor interesse for øen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.