Stor prisforskel på rejseforsikring

Et fåtal undersøger om de er forsikrede på forhånd og adskillige undlader at checke prisforskellene, viser undersøgelsen ifølge politiken.dk

 

Undersøgelsen sammenligner priser på årsrejseforsikringer til Europa og til hele verden hos seks forsikringsselskaber, og her skal forbrugerne være særdeles opmærksomme, især når det gælder forsikringer, der dækker i hele verden.

 

Hos Tryg koster en sådan forsikring 1.403 kr., mens den tilsvarende forsikring hos Sunny Feriedækning (AIG) skal koste 3.432 kroner. Forbrugerstyrelsen gør opmærksom på, at Sunny Feriedækning også indholder afbestillingsforsikring.


Men også for årsafbestillingsforsikringer er der store prisforskelle. Som et tilvalg hos Falck er prisen 1.741 kroner, mens Tryg blot kræver 494 kroner, selv om Trygs dækning er udvidet i forhold til Falcks.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.