Stor rejselyst i påsken

Påske på Piazza Navona i Rom.

Efter nogle dage med sne har danskerne revet påskerejser ned fra hylderne. Hos Spies er otte af 10 rejser med afrejse fra den 7. til den 15. april blevet solgt, hvilket er 20% flere end på samme tid i fjor. 

I år falder påsken senere end i fjor, og for dem, der vil have sol og varme, er sommersæsonen startet i ferielandene omkring Middelhavet. Det er først og fremmest Mallorca og Cypern, der er populære i påsken. Andre populære rejsemål hos Spies er Maldiverne og Dubai. Mange vil også tage på krydstogt i Caribien.

”Som altid er storbyerne populære i påsken. Her topper London, Rom og Barcelona. En ’bobler’ på Top 10 er Wien”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Sol og badeferie: 1. Gran Canaria, 2. Tenerife, 3. Mallorca, 4. Cypern og 5. Madeira. Storbyferie: 1. London, 2. Rom, 3. Barcelona, 4. New York, 5. Prag, 6. Budapest, 7. Paris, 8. Lissabon, 9. Berlin og 10. Wien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.