Stor reportage fra Danish Travel Award

Danish Travel Awards 2012-vinderne; foto Karsten Bidstrup.

Danish Travel Awards er årets store begivenhed i rejsebranchen. I det nye Stand By beretter vi i et 22 sider stort tema om alle aspekter af det flotte arrangement, der blev afviklet hos Wallmanns i Cirkusbygningen i oktober.

Et andet stort tema er Vestnorden Travel Mart, der i år blev afviklet i Reykjavik. Stand By’s udsendte rapporterer fra Island. Vi vender også blikket mod syd og sætter over 20 sider fokus på de nordtyske destinationer.

Læs også om Turkish Airlines, der satser hårdt på Danmark i konkurrence med bl.a. de mellemøstlige selskaber, og om Icelandair, der fylder 75 og fortsat stormer fremad.

November-udgaven byder også på portræt og interview med den nye formand for Pakkerejse-Ankenævnet samt nyt om afgørelser fra nævnet. Få også seneste status på planlægningen af forårets store rejsemesser i København, Herning, Göteborg og Helsinki.

Vi bringer også en tankevækkende reportage fra et cruise i Nordatlanten, der mildt sagt ikke gik efter planen. I serien ”Med på job” ser vi denne gang nærmere på det interessante job med at finde og udvikle nye rejsemål. Bagerst i magasinet finder du som sædvanligt det populære People-stof.

Glæd dig til at gå om bord i det nye Stand By, der er på vej ud til alle abonnenter.