Stor workshop holder flyttedag i Jylland

PATA-møde i Aarhus.

PATA-møde i Aarhus.

Den 28. oktober holder PATA Danmark som noget nyt sin Worldwide Workshop i Jylland på det nye Comwell Hotel i Aarhus – og dagen efter i København. PATA Danmark har netop fået tre nye bestyrelsesmedlemmer.

PATA Danmark står bag Danmarks to største workshops for rejsebranchen – Worldwide Workshop.

”Som et forsøg har vi rykket den jyske version af Worldwide Workshoppen til Comwell Hotel i Aarhus. Ikke fordi vi var utilfreds med at være i Billund Lufthavn, men det er bestyrelsens vurdering, at vi kan samle endnu flere deltagere ved at holde arrangementet på det nye Comwell-hotel tæt på Banegården i Aarhus,” siger PATA Danmarks formand, Karin Gert Nielsen. Dagen efter, den 29. oktober, holdes Worldwide Workshoppen på Radisson Falconer i København.

Der er allerede en del udstiller-bookinger fra leverandører blandt flyselskaber osv., men der er plads til flere. Interesserede bedes kontakte June Nielsen i sekretariatet for booking på mail: PATA@pata.dk

Ved PATA Danmarks generalforsamling forleden blev der sagt farvel og mange tak til Camilla Kjær Breilev, Tina Toft og Pia Nørrehvedde, der alle efter flere års god indsats havde ønsket at forlade bestyrelsen.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer blev Henriette Lauritsen (Billund Lufthavn), Nina Østergaard Larsen (FDM travel) og Claus Bille (Sun Hotels).

PATA – Pacific Asia Travel Association – omfatter turismeorganisationerne ud mod Stillehavet. PATA Danmark er en af 41 PATA-organisationer verden over.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.