Storbyferie – helst med partner

Foto: FDM travel.

Foto: FDM travel.

Syv ud af ti vil helst rejse med deres partner på storbyferien, og særligt mænd vælger partneren som førsteprioritet, viser en undersøgelse af rejsevaner, foretaget af FDM travel.

”Storbyerne er et klassisk valg, når man skal rejse sammen. Man behøver ikke at planlægge mere end tre eller fire dage, og så kan man alt fra at gå ud og spise, til at opleve musik, teater og andre kulturelle ting,” siger Jesper Ewald indkøbs- og produktionschef i FDM travel.
Mændene topper som de mest ivrige efter kvalitetstid med deres bedre halvdel. Tre ud af fire mænd foretrækker at rejse med deres partner. Blandt kvinderne er det tre ud af fem, der foretrækker at tage partneren med på ferien. Hvis vi ikke kan komme af sted med vores partner, så vil vi gerne have familien med, svarer en ud af fem danskere. 20% af kvinderne vælger familien, mens det gælder 16% af mændene.

Hvorvidt vennerne skal med, er mænd og kvinder ikke enige om. Hver femte kvinde foretrækker at rejse med venner, hvilket er dobbelt så mange som mændene, hvor knap en ud af ti ønsker at rejse med venner.

”Rejser man med en gruppe af venner, har man den fordel, at man ikke er så bundet af weekender og helligdage, som børnefamiler er. Hvis man kan, er det en god idé at rejse på lidt ”skæve” dage. Kan man skubbe ferien, så man flyver ud onsdag eller torsdag og flyver hjem mandag eller tirsdag, vil der være gode penge at spare,” siger Jesper Ewald.

Mere om FDM storbyferier på fdm-travel.dk/storbyferie.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.