Storbyferie med juleshopping

Foto: FDM travel.

Foto: FDM travel.

Julen i år byder på ekstra fridage, og er oplagt til et par dage på storbyferie. Rejser man mellem jul og nytår eller først i januar kan man gøre et godt køb. Butikkerne i de populære storbyer holder traditionen tro januarudsalg.

”Det er især shopping-metropolerne som London, Berlin og Paris, der hitter, men der er også mange, der tager den lidt længere tur til New York, som i den grad byder på gode shopping muligheder”, siger adm. direktør i FDM travel, Jan Lockhart.

I flere af storbyerne starter udsalget lige efter jul, som fx i London, hvor man på Boxing Day den 26. december kan gøre gode kup. I andre byer som f.eks. Barcelona og Paris går udsalget først for alvor i gang i begyndelsen af det nye år.

”Sverige er også et populært rejsemål i juleferien, og lige nu er den svenske krone på et lavt niveau, så der kan være ekstra penge at spare, hvis man f.eks. sætter kursen mod Stockholm”, siger Jan Lockhart.

FDM travel har lavet en oversigt over, hvornår udsalget begynder i ti af de mest populære storbyer. På www.fdm-travel.dk/europa/storbyferie kan man se priser på rejser i udsalgsweekenderne.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.