Storbyferie slår skiferie for de aktive

Ud over kultur, gastronomi og shopping kan storbyferie også noget, som flere og flere sætter pris på. Det er nemlig nemt at være aktiv i storbyen. Flest peger på, at netop storbyferien er bedst til at være aktiv. Endda bedre end skiferien.

Ifølge en undersøgelse fra Apollo peget 29% af danskerne på, at storbyferie er den bedste ferietype, når det handler om at være aktiv.

Storbyferien slår både skiferien (26%) og charterferien (22%), når det handler om de ferietyper, det er bedst til at være aktiv på.

”Utroligt mange danskere kan ganske enkelt ikke undvære at være aktive – også selv om de er på ferie. Her er storbyen og de hotelfaciliteter, der ofte hører med på et typisk storbyhotel, oplagte. Man kan tage en tidlig morgenløbetur i parken fulgt af en tur i hotellets pool eller fitness og bagefter spænde de gode sko og vandre byen rundt efter morgenmaden”, mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Efter storby-, charter- og skiferie peger 20% på, at camping og bilferie (15%) er gode rejseformer, når det handler om at være aktive.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.