Storstrejke i Finland på fredag

helsinki airportDe finske fagforeninger har erklæret strejke mod regeringens planlagte nedskæringer. Strejken vil ramme den offentlige transport, lukke skoler og medføre forsinkelser og aflysninger i flytrafikken.

Flytrafikken bliver stoppet i to timer mellem klokken 11.00 og 13.00 på grund af strejke hos den finske fagforening for kabinepersonale, SLSY. Yderligere forsinkelser kan opstå fordi jordpersonale, der er med i transportarbejdernes fagforening AKT, strejker hele dagen fra klokken 06.00 til 22.00.

Fredag er den travleste dag for Finnair, og tusinder af kunder bliver ramt af strejken i form af forsinkelser og muligvis aflysninger. Eftervirkninger af fredagsstrejken risikerer at berøre trafikken i weekenden.

Kunder, der har planlagt rejse med Finnair 17. – 19. september kan ændre rejserne uden omkostninger.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.