Stort program for Hurtigrutens Fram

Ni sejladser, hvoraf de fem er tilpasset det nordiske marked, sejler i historiske farvande til destinationer langs Europas kystlinje.

MS Frams sejlplan for forår/efterår 2011 bringer gæsterne til et udvalg af destinationer i kendte og ukendte europæiske farvande.

”MS Fram leverer unikke oplevelser i Antarktis, i Grønland og på Spitsbergen. Vi er glade for nu også at kunne benytte Fram på sejladser i nærmere farvande i det centrale Europa”, siger Hurtigrutens salgsdirektør i Norden, Kari Uglem. På Frams Europarejse anløbes otte havne i fire lande, med anløb i blandt andet Lissabon, Leixoes, La Coruña og Bordeaux.

Siden følger Fram de tidligere hanseatiske handelsfartøjer ind i Østersøen til kulturperlen St. Petersburg. Sejladsen besøger kulturcentre som København, Helsingfors, St. Petersburg og Tallinn. På vejen tilbage besøges Gudhjem på Bornholm, inden kursen sættes mod Oslo.

I efteråret sættes der fokus på Storbritannien og de europæiske floder. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.