Stort tema om flyselskaber

Airline Stand By forside marts 2015LUFTFART: Stand Bys marts-udgave lander i disse dage hos vores abonnenter – traditionen tro har dette nummer stort fokus på nyt fra flyselskaberne i forbindelse med skiftet sidst i marts fra vinter- til sommerfartplanen. Se bl.a. liste over de 20 største flyselskaber i Københavns Lufthavn.

Årets Airlines-tema i Stand By prøver atter at komme hele vejen rundt, uden selvfølgelig at have plads til nyt fra alle flyselskaber. Der er navnlig fokus på selskaber, der flyver til Danmark og resten af Skandinavien.

Vi har artikler om nyt fra danske flyselskaber, hvor der er kommet et nyt, godt nok virtuelt, siden sidste år; vi kigger også på nyheder fra danske lufthavne, der er nyt fra de vestnordiske flyselskaber (Færøerne, Grønland og Island), fra lavprisselskaber og fra de tre store luftfartsalliancer, Oneworld, Skyteam og Star Alliance.

De ca. 60 flyselskaber i de tre alliancer har over 60 pct. af verdens samlede antal flyrejsende.

Og så har vi igen det store skema om hvilke flyselskaber, der er i hvilke alliancer, der er udskiftninger og fornyelser hvert år. Også denne gang.

Ligeledes har vi igen oversigten over de 20 største flyselskaber i 2014 i Københavns Lufthavn – Nordeuropas største; der er i år et nyt på listen, der også viser selskabernes passagertal. De 20 største flyselskaber i Københavns Lufthavn har ca. 85 pct. af samtlige passagerer.

Læs om dette samt meget mere om flyselskaberne i det nye Stand By.