Stort underskud i Air France-KLM

Det lykkedes ikke for Air France-KLM at leve op til forventningerne fra analytikerne hvad resultatet for regnskabsårets tredje kvartal angik. Analytikernes gennemsnitlige forventning var et underskud på 222 millioner Euro, men det blev til 295 millioner, hvilket dog er langt bedre end det tilsvarende kvartal sidste år, da underskudet lød på 508 millioner Euro.

 

De samlede indtægter var forventet at blive 4,7 milliarder Euro, men nåede helt op på 5,2 milliarder – altså en mindre nedgang end forventet, men dog langt under de 6,2 milliarder Euro, som var resultatet for et år siden.

Forventningerne fra flyselskabet til 4. kvartal er på niveau med resultatet for 4. kvartal sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

Stort underskud i Air France-KLM

Nettounderskudet blev på 49 mio. Euro, hvilket svarer til ca. 366 mio. kr. I samme periode sidwste år havde selskabet et overskud på over 300 mio. kr., skriver epn.dk.

Ud over de stigende brændstofpriser belastes regnskabet af en flyveleder-strejke i Paris Orly i februar. Påsken i første kvartal gik ud over salget på business class, som blev lavere end i første kvartal sidste år.

Brændstofpriserne får Air France-KLM til at nedjustere forventningerne til årets resultat til et driftsresultat på ca. én milliard Euro.

Skrevet af web-redaktionen