Storudlejer af sommerhuse bliver endnu større

Feriepartner sommerhusFeriepartner, landets største kæde af lokale feriehusbureauer, køber nu op på Bornholm. Det sker med overtagelse af et andet stort udlejningsbureau.

Med over 500 udlejningshuse bliver Feriepartner Bornholm øens største formidler af private feriehuse, når bureauet 1. oktober overtager et af øens andre store bureauer, Bornholms Sommerhus Udlejning.

Dermed cementerer Feriepartner Danmark, der i 2005 fusionerede med mæglerkæden EDC, sin position som landets største kæde af lokale feriehusudlejere.

Feriepartner Danmark udlejer nu samlet over 5.000 huse, oplyser kæden.

Pelle Dam Olsen, der i snart 14 år har stået i spidsen for Feriepartner Bornholm, overtager 1. oktober både medarbejdere og huse til udlejning fra det 43 år gamle bureau, Bornholms Sommerhus Udlejning. Han glæder sig over, at kunne videreføre det vigtige, veldrevne bornholmske bureau og dermed være med til at bevare arbejdspladser på øen og holde størst mulige turistindtægter på Bornholm.

Med opkøbet skal der endnu mere blus på markedsføringen i især Tyskland, oplyser Pelle Dam Olsen, der dog også forventer at kunne hente yderligere turister via en styrket markedsføring i Danmark, Norge og Sverige.

”Kombinationen af Feriepartner-kædens internationale markedsføring, attraktive priser og det lokalt forankrede bureau har været særdeles effektivt. Turisterne værdsætter, at vi er i nærheden, hvis der er spørgsmål eller hvis uheldet er ude, og de kvitterer med at vende tilbage år efter år”, siger Pelle Dam Olsen.

Samlet beskæftiger Feriepartner-bureauerne 150 medarbejdere på landsplan.