Studietur med Emirates til Danmark

For at forberede Emirates’ nye rute mellem Dubai og København fra 1. august besøger repræsentanter fra flyselskabet nu Danmark og Skåne. Her skal de opleve den hyggelige danske og skånske stemning og en række af regionens største seværdigheder.

De 12 salgsrepræsentanter fra Emirates kommer fra De Forenede Arabiske Emirater, Australien, Sydafrika, Japan og Kina. Gennem seks dage skal stifte bekendtskab med Danmark og Skåne. Wonderful Copenhagen har planlagt turen.

 

”Det er vigtigt for vores salgsteams at have et førstehåndsindtryk af, hvad de sælger. Dette initiativ, hvor vi samarbejder tæt med WoCo, vil give dem vigtig baggrundsviden, knytte relationer og vise både turisme- og forretningsmulighederne i København, som er vores 27. destination i Europa og den 114. i verden”, siger Russel Sheldon, Senior Vice President, Network Passenger Sales Development, Emirates.

 
”Trafikken fra Emirates vil ikke kun komme København til gode. I samarbejde med vores kollegaer på Fyn, i Jylland og Sydsverige har vi tilrettelagt et program som dækker et større område. I den vestlige del af Danmark inkluderer det H.C. Andersens fødeby, Egeskov, Schakenborg Slot, Rømø og Legoland. I København vil de opleve Tivoli og Nyhavn samt Nordsjællands kongelige seværdigheder. De svenske oplevelser vil være i Skåne og Malmø. Jeg er sikker på, at denne tur vil styrke vores fremtidige samarbejde,” siger Lars Ramme Nielsen, marketingsdirektør i Wonderful Copenhagen.

Emirates rute fra Dubai til København åbner med en Airbus A330-200 til 237 passagerer, 12 på First Class, 42 på Business og 183 på Economy. Allerede fra februar næste år skrues der op til en større Boeing 777.

 

Skrevet af redaktionen