Succes for GTM i Thüringen

bad satzungen

Bad Saltzungen.

Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) havde succes med den 41. GTM Germany Travel Mart™: ifølge en rundspørge erklærede 98% af udbyderne sig tilfredse eller yderst tilfredse.

For første gang fandt det vigtigste salgsevent for den tyske incoming-turisme sted i Thüringen. Omkring 600 rejsefagfolk og journalister fra 45 lande deltog. 340 tyske udstillere fra hotelbranchen, incoming og transport samt lokale og regionale turistorganisationer mødtes til workshoppen.

Vært for årets GTM var Thüringer Tourismus GmbH med partnerbyerne Erfurt og Weimar. Den todages workshop i messecentret i Erfurt var det centrale element. Især roste udbyderne kvaliteten af de deltagende indkøbere. Stor ros også til det nye networking-tool, der med sine ekstra funktioner gør det muligt at planlægge aftaler mere effektivt.

For at gøre arrangementet tilgængeligt for et bredest muligt publikum har DZT igen i år kommunikeret GTM ud i en live-reportage på Twitter (hashtag #gtm15) og Storify.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.