Sundere mad på ferien

Christian Bitz.

Christian Bitz.

Apollo samarbejder med Christian Bitz, der bl.a. vil tilbyde motiverende events om sundhed og ernæring på Playitas.

Samarbejdet er et led i Apollos arbejde med mere sundhed, der bl.a. også tæller projektet ’Væk fra Skærmen’, som handler om at støtte børn og voksne til at blive mere aktive.

”Det, vi spiser, påvirker os og har betydning for vores generelle velvære. Sund og velsmagende mad er en væsentlig del, når det handler om at opnå højere livskvalitet. Derfor er vi stolte af at have Christian Bitz som samarbejdspartner,” siger Ulrik Nissen, marketingchef hos Apollo.

Som en del af samarbejdet skal Christian Bitz holde motiverende indlæg om ernæring og sundhed. Fx i skolernes efterårsferie i uge 42, hvor han rejser til Playitas for at holde madværksteder for børn og voksne.

”Netop på ferien har mange lidt mere overskud. Det kommer op til overfladen og det vil jeg gerne udnytte til at give konkret viden og redskaber til et sundere liv, som også kan bruges efter ferien. Min hensigt er at vise, hvor godt det kan føles at foretage enkle sunde ændringer, som har stor betydning for hele familiens sundhed,” fortæller Christian Bitz.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.