Sundere mad på ferien

Christian Bitz.

Christian Bitz.

Apollo samarbejder med Christian Bitz, der bl.a. vil tilbyde motiverende events om sundhed og ernæring på Playitas.

Samarbejdet er et led i Apollos arbejde med mere sundhed, der bl.a. også tæller projektet ’Væk fra Skærmen’, som handler om at støtte børn og voksne til at blive mere aktive.

”Det, vi spiser, påvirker os og har betydning for vores generelle velvære. Sund og velsmagende mad er en væsentlig del, når det handler om at opnå højere livskvalitet. Derfor er vi stolte af at have Christian Bitz som samarbejdspartner,” siger Ulrik Nissen, marketingchef hos Apollo.

Som en del af samarbejdet skal Christian Bitz holde motiverende indlæg om ernæring og sundhed. Fx i skolernes efterårsferie i uge 42, hvor han rejser til Playitas for at holde madværksteder for børn og voksne.

”Netop på ferien har mange lidt mere overskud. Det kommer op til overfladen og det vil jeg gerne udnytte til at give konkret viden og redskaber til et sundere liv, som også kan bruges efter ferien. Min hensigt er at vise, hvor godt det kan føles at foretage enkle sunde ændringer, som har stor betydning for hele familiens sundhed,” fortæller Christian Bitz.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.