Svøm med en 700 kg krokodille

Holder glasset eller gør det ikke? ’Dødens grotte’ er en ny attraktion i Crocosaurus Cove-akvariet på hovedgaden Mitchell Street i Darwin, hovedstaden i Northern Territory. Gyset, der blev præsenteret på den australske fagmesse for rejsebranchen, ATE, der slutter i dag i Adelaide, giver en 15 minutters undervandsoplevelse med en stor krokodille.

 

Adrenalin-oplevelsen sker ved, at der inde i en af krodilletankene er en stor glasbeholder. Den hopper man ned i – og har så øjenkontakt med en af krokodillerne i akvariet. Glasset, der adskiller mennesket fra krokodilen, er hærdet, så ‘dillen ikke kan gennemtrænge det. Det er krokodillerne ikke altid klar over, hvilket tand- og klomærker i glasset vidner om. Glastanken er 75% fyldt med vand, så gæsten kan komme op til overfladen og tanke luft. Krokodillen ligger enten og snuer på bunden af sit bur eller cirkler lidt rundt om glasbeholderen.

 

I alt har akvariet syv krokodiller, den største, Burt, vejer ca. 700 kg. og er over 5 meter lang – og ca. 80 år gammel. Det var angiveligt Burt, der var krokodillen, som lavede det berømte angreb i filmen Crocodile Dundee.

Skrevet af Henrik Baumgarten

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.