Svenskerne strømmer til Grækenland

Det betyder en vækst på godt 5% hos den store svenske rejsearrangør. Totalt er tre af fire Grækenlandsrejser solgt hos Fritidsresor til sommer. De populæreste rejsemål er Rhodos, Kreta og Samos, skriver travelreport.se.

.

”Svenske forbrugere er smarte og ser fordelene ved, at rejse hen, hvor man kan få meget for den svenske krone”, siger Bassam el Mattar, Sverigechef på Fritidsresor, der er landets største rejsearrangør.

 

Totalt regner Fritidsresor med 80.000 svenske rejsende til de græske øer til sommer, en vækst på godt 5%. Dermed går Fritidsresor mod den almindelige trend, da der rapporteres om nedgang i det totale antal udenlandske turister i Grækenland til sommer.

 

2012 er tredje år i træk hvor Fritidsresor øger antallet af rejser til Grækenland, men kun til den græske øverden. Athen og andre storbyer er ikke med i udbudet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.