Svenskerne trætte af Kystbanen

Siden slutningen af 2009 har der været problemer – især fordi adskillige af DSBFirsts togsæt har været på værksted, beretter svensk TVs Sydnytt ifølge borsen.dk.

TV har bragt flere udsendelser om pendlernes forsinkelser og tætpakkede tog i myldretiderne og får af DSBFirsts kommercielle direktør Jan Wildau at vide, at årsagen er det ekstraordinært hårde vintervejr. Han fortæller, at der tirsdag var 17 og onsdag 12 togsæt til reparation, og når der mangler mere end otte togsæt, kan passagererne mærke det – især i myldretiderne.

Han erkender, at forholdene for passagererne er uacceptable, men kan ikke sige, hvornår problemet er løst, selv om værkstedet arbejder i døgndrift alle ugens dage. For en måned siden gjorde Helsingør Dagblad opmærksom på vinterproblemet, da 20 togsæt var på værksted.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.