Sverige får et bryllupsrejsebureau

I udbudet er der både romantiske små boutique hoteller og større all inclusive hoteller. Man skal regne med, at en kort bryllupsrejse på syv nætter koster fra ca. 30.000 svenske kr i lavsæsonen. Heri indgår både fly og hotel.

 

Bureauet har også gjort det muligt, at brudeparret kan sætte et link ind i deres ønskeliste, hvor bryllupsgæsterne så kan donere et beløb i form af et gavekort til brudeparrets bryllupsrejse. Brudeparret kan følge med i, hvorledes beløbet vokser, og når brylluppet er overstået desuden se hvem, der har givet et gavekort.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.