Svindel i det nationale græske turistbureau

Ifølge Wall Street Journal kan der være tale om svindel til et beløb på op mod 90 millioner kroner i landets nationale turistbureau.

Der opstod en mistanke om svindel på grund af en falsk check, og siden har en undersøgelse afsløret uregelmæssigheder helt tilbage til 2003, siger anonyme embedsmænd til Wall Street Journal, som antyder, at der kan være en forbindelse til store politiske partier, skriver business.dk.

Fem personer prøvede at få udbetalt 147.600 Euro fra turistbureauet for ydelser, som aldrig var ydet. De fem er nu fængslet.

Thanos Veremis, professor i politisk historie ved universitetet i Athen, vurderer, at en eventuel skandalesag om turistbureauet kan ’få Helvede til at bryde løs’ og måske betyde koalitionsregeringens afgang.

Sagen følger lige efter en sag om skatteunddragelse, hvor politikere anklages for at se gennem fingre med, at tusinder af grækere har gemt to milliarder Euro på bankkonti i Schweiz.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.