Svinkløv Badehotel genopføres

resuarant-1Det nedbrændte historiske Svinkløv Badehotel har fået beseglet sin fremtid. På et pressemøde har bestyrelsen bag Svinkløv Badehotel og forpagterparret oplyst, at det populære hotel genopføres.

Det er en 100% enig bestyrelse, der har besluttet, at hotellet skal genopføres.

”Vi har talt om, hvorvidt hotellet skulle genopføres – og ja, det skal det. Skal det være med Kenneth og Louise som værtspar? Ja, det skal det”, siger bestyrelsesformand for Svinkløv Badehotel, Steen Royberg ifølge tv2.dk.

Bestyrelsesformanden understreger, at genopførelsen kræver et tæt samarbejde mellem forsikringsselskaberne, men økonomien skal man ikke frygte: ”Vi har både evnen, viljen og økonomien til det”.

”Det har været en rigtig turbulent uge, fordi vi har mistet noget, der betød rigtig meget for os, og vejede tungt i vores hjerter. Den opbakning vi har fået omkring genopførelsen, er det lys, vi har at holde fast i”, sagde Louise Toft Hansen på pressemødet.

Bestyrelsen er endnu ikke klar over, hvordan det nye hotel skal se ud. Heller ikke om det skal genopføres som en tro kopi: ”Vi ved ikke, hvordan det kommer til at se ud, men det kan godt være, at der vil være en stor grad af træ, og vi vil se på sikkerheden af det”, siger bestyrelsesformand, Steen Royberg.

Det er bestyrelsens målsætning, at hotellet skal genåbnes mellem påske og pinse i 2018. Hvad det kommer til at koste, ved de ikke.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.